Blog

Szinte mindenki számára elérkezik az a pillanat, mikor már nem megfelelő számára, korábbi konyhája. Ezért új ingatlan vásárlás vagy átalakítás mellett dönt. A lakás személyre szabása kevesebb stresszel jár.

Közel járunk az igazsághoz, ha azt állítjuk, hogy fáradhatatlanul, imádva a változatosságot nyúlok a lakásomhoz időről-időre. Természetesen az állagmegőrzésen kívül hajt az igényesség, a limitált anyagi keretek melletti újdonságok becsempészése az életterünkbe.

Egyre gyakrabban hallunk történeteket nagyvárosokból, vidékre költözőkről, akik már nem unalmas, szűk lehetőségeket tartogató zsákutcának látják a vidéki életet, hanem izgalmas újrakezdésként tekintenek rá. Talán Te is átélted ezt az érzést? Régen mindenki Budapestre igyekezett, manapság megfordult a trend.

Európa és a világ számos országa után, már itthon is megtalálhatók a Dunakanyar szívében, Vácon, a természetes bőr anyagokkal, újdonságokkal és fantasztikus textilekkel, akár egyedi kialakítással, egyedi méretben készült, prémium minőségű Chesterfield bútorok. Egyedi brandként, a Chesterfield.com-on és bemutatóteremben, a magyarországi értékesítés...

"Ami hűen tükrözi az ízlésünket, illetve hogy kik vagyunk és hogyan élünk. Különösen otthon. Ha ott nincs harmónia, úgy nehéz az élet. Engem lenyűgöz minden, aminek van egyénisége, ami nem jön szembe úton-útfélen, nem tucat termék, esetleg még kézzel is készült."

Home Team  - Stílusos Lakberendezés tanácsadás, online foglalás:

 kattints ide