Blog

Azok, akik még nem rendelkeznek napelemes rendszerrel talán még nem ismerik miként is történik a napelemek által megtermelt és fel nem használt energia elszámolása a szolgáltatóval. Jelen írásunk éppen ezt a témakört járja körül a jelenleg érvényben lévő szaldó és a jövőbeli bruttó elszámolás vonatkozásában.

Az Otthonfelújítási Támogatás (OFT) egyértelműen a 2021-es és 2022-es évet leginkább meghatározó lakossági támogatási rendszere. A program 2021. január 1-jétől indult és kimondottan a gyermekeket nevelő családok lakásfelújítási céljait támogatja. A támogatás igénybevételének egyik kiemelt feltétele tehát az, hogy az igénylők egy 25 év alatti...

A napelemes rendszerek ilyen dinamikus ütemű elterjedésében igen jelentős szerepe volt (van?) a szaldó elszámolásnak. A kedvező elszámolási módnak köszönhetően mára több, mint 72 000 magyar háztartás rendelkezik napelemes rendszerrel, amit kiegészítenek még azok a vállalati rendszerek, amelyekkel együtt összesen 88 112 db háztartási méretű kiserőmű...

Szinte mindenki számára elérkezik az a pillanat, mikor már nem megfelelő számára, korábbi konyhája. Ezért új ingatlan vásárlás vagy átalakítás mellett dönt. A lakás személyre szabása kevesebb stresszel jár.

Közel járunk az igazsághoz, ha azt állítjuk, hogy fáradhatatlanul, imádva a változatosságot nyúlok a lakásomhoz időről-időre. Természetesen az állagmegőrzésen kívül hajt az igényesség, a limitált anyagi keretek melletti újdonságok becsempészése az életterünkbe.

Egyre gyakrabban hallunk történeteket nagyvárosokból, vidékre költözőkről, akik már nem unalmas, szűk lehetőségeket tartogató zsákutcának látják a vidéki életet, hanem izgalmas újrakezdésként tekintenek rá. Talán Te is átélted ezt az érzést? Régen mindenki Budapestre igyekezett, manapság megfordult a trend.

Home Team  - Stílusos Lakberendezés tanácsadás, online foglalás:

 kattints ide