Nagyvárosokból vidékre költözők...izgalmas újrakezdés

2021.05.02

Egyre gyakrabban hallunk történeteket nagyvárosokból, vidékre költözőkről, akik már nem unalmas, szűk lehetőségeket tartogató zsákutcának látják a vidéki életet, hanem izgalmas újrakezdésként tekintenek rá. Talán Te is átélted ezt az érzést? Régen mindenki Budapestre igyekezett, manapság megfordult a trend

Ennek sok oka lehet.

Mégis mi ösztönöz valakit arra, hogy feladja nagyvárosi lakhatását, hóna alá kapja családját, rábökjön a térképre és az eddigi életformájától valami teljesen, sőt homlokegyenest eltérőbe vágjon bele? 

Néha talán érezted, hogy ráuntál a város állandó zajára, a folytonos nyüzsgésre, a tömegközlekedésre és a stresszre, és élhetőbbnek érezzük, ha vidéken keressük a megújulás, térben lévő szabadság, kert előnyeit és az önfelfedezés lehetőségét..

Vannak olyanok akik nem csak álmodoznak róla, de egyre nagyobb számban meg is valósítják..hogy a  -nappalijukat átteszik egy másik városba, faluba és kialakítják új életformájukat- ami néha félelmetesnek tűnő lépés lehet, de egy jó tervezéssel csodákra leszünk képesek mikor az új életterünket kell megálmodnunk egy új környezetbe.


TUDOM, HOGY ÉVEK ÓTA KERESED AZT A HELYET, AHOL VÉGRE OTTHON LEHETSZ.


HOGY A CSALÁDODNAK ÉS SZERETTEIDNEK A LEGJOBBAT SZERETNÉD.


TERVEZD MEG AZ ÚJ ÉLETED, HAGYD SZÁRNYALNI A FANTÁZIÁD.

EBBEN SEGÍTSÉGEDRE LESZ A HOME TEAM


ÉPPEN FELÚJÍTASZ VAGY GONDOLKOZOL A FELÚJÍTÁSON?  
DIY ÖTLETEKKEL DEKORÁLTAD OTTHONOD?
AKKOR MOST VEGYÉL RÉSZT A FELÚJÍTOK - LAKBERENDEZÉS SZTORIBAN

MESÉLD EL TE IS A TÖRTÉNETEDET!


VIVRE - Friss Akció akár -70% - REVEAL