Ménkű designer matrica dekor

2020.12.02

Matrica a lakberendezésben? Elég elegáns az ide? De még mennyire!

Hiszen ez csupán az alapanyag, aminek a segítségével átvarázsolhatjuk a bútorokat, tárgyakat, falakat, tükröket és lámpákat, órákat és vázákat. A titka a sokoldalúságában rejlik. Szinte minden felületen alkalmazható, tökéletesen tiszta megoldás.

Elé csempésztük a designer szót, nem véletlenül. A cél, hogy sok-sok beszélgetés után közösen alkossunk valami egészen személyeset.

Így pedig egy szuper praktikus dekorációs lehetőséget kaptunk, ami remekül variálható gyakorlatilag mindennel. Könnyedén tervezhető bármilyen stílussal és tökéletesen illeszkedik akármilyen élettérbe

Nem szeretnék túlzásokban esni, szó sincs természetközeliségről, csak egy kis ökotudatosságról. Számomra nagyon fontos az ökológiai lábnyomunk és el kell fogadnunk, hogy óriási szerepe van a bútoriparnak abban, ami a környezetünkkel történik. Az ötlet egyszerű, próbáljuk meg egy kicsit hosszabb ideig használni azokat, amik otthon vannak. Sokszor túl hamar cseréljük le őket, csak mert már unott, többé nem tetszik, vagy nem passzol.

"Még ne dobd ki, még ne vegyél újat. Csak gondold végig, hátha tetszik a matrica dekoráció ötlete.

De nem akárhogyan! Mert rendben van, hogy vágyunk a megújulásra, a változásra, a szépre, de még fontosabb, hogy olyanra, ami nincs másnak. Ami hűen tükrözi az ízlésünket, illetve hogy kik vagyunk és hogyan élünk. Különösen otthon. Ha ott nincs harmónia, úgy nehéz az élet. Engem lenyűgöz minden, aminek van egyénisége, ami nem jön szembe úton-útfélen, nem tucattermék, esetleg még kézzel is készült.

Ha van benne valami csavar, amitől különleges, egyedi és megismételhetetlen. Ebben szeretnék segíteni."