Interjú Gajdos Bettina - Nice Time Shop

2021.10.12

Kreativitás, kortárs design, innováció,

ez jellemzi Gajdos Bettina által forgalmazott

Nice Time Shop -puzzle párnákat.

Meríts inspirációt és próbáld ki a Nice Time Shop vagány darabjait.

"A design az, ami összeköti a kreativitást az innovációval. Úgy alakítja az elképzeléseket, hogy azok a használó vagy a fogyasztó számára praktikusak és vonzóak legyenek."

Mikor fordult az életed a kreativitás felé? Mit kell tudnunk Rólad?

Sziasztok, Gajdos Bettina vagyok, 30 éves, főfoglalkozásban könyvelő Édesanya. Szó se róla, nagyon szeretem a munkámat, de nem a száraz, jogszabályokat morzsolgató, számlákat analizáló részt, hanem az ügyfelekkel való kapcsolattartást, a problémamegoldást. Így a monoton hétköznapok során egyre jobban éreztem magamban, hogy szeretnék valami színesebbel, kreatívabbal is foglalkozni, ahol kiélhetem a pörgős, csacsogós énemet. Vállalkozó családban nőttem fel, így nem volt kérdés, hogy bele merjek-e vágni egy új projektbe, ráadásul épp emiatt rengeteg támogatás és segítség is érkezett az ötlet megvalósításához.

Hogyan születtek a puzzle formájú párnák?

Egy szellemileg nagy koncentrációt igénylő munka mellet és egy folyamatosan izgő-mozgó 6 éves kisfiú anyukájaként szeretem az egyszerű, funkcionális megoldásokat, hiszen nap, mint nap kihívások elé vagyok állítva. A gyerekszoba berendezésekor olyan dekorációt szerettem volna, ami nem csak egy porfogó dísztárgy, hanem jól használható, praktikus darab is egyben. Nagyon sokat nézelődtem az Instagramon, a Pinteresten, amíg véletlenül szembe nem jött velem egy puzzle formájú párna fotója, azonban a termék kidolgozása nem volt teljesen megfelelő számomra. Édesanyám szakmáját tekintve varrónő, így rögtön elkezdtük otthon megrajzolni az első szabásmintát, és összevarrogatni a különféle anyagokat. Az eredmény azonban nem volt az igazi. A konkurens termékekhez hasonlóan a párnák szétcsúsztak, nem tartották formájukat, és felmerültek a tisztítási nehézségek is, amik - valljuk be - igen gyakoriak egy kisgyermekes háztartásban. Végül sok próbavarrás és tesztelés után eljutottunk a mai, végleges termékekhez, amelyek túlzás nélkül mondhatom, hogy tökéletesek. 

Mit értesz tökéletes alatt?

Az egyes párnákat azonos alakúra vágatjuk, tehát minden darab pontosan illeszkedik egymáshoz. A szivacs töltet megfelelően megválasztott habkeménysége és magassága biztosítja a kényelmes használatot, így az nagyobb súly esetén sem esik össze. A levehető, cipzáras huzathoz pedig csak rendkívül puha (bársony, velúr, és vízálló szövet) anyagokat használunk, melyek szennyeződés esetén könnyen eltávolíthatók és mosógépben moshatók. 

Mit takar a NiceTime elnevezés?

Ez nem csak egy díszpárna, hanem egy olyan hiánypótló termék Magyarországon, mely egyszerre lehet a szoba dísze, és a gyermek kedvenc készségfejlesztő eszköze is egyben. A puzzle formájú párnákból egyedien összeállítható szettek különleges látványt nyújtanak, használat közben pedig stimulálják a képzeletet és fejlesztik a kicsik motorikus képességeit.

Célom, hogy a NiceTime a mindennapok része, a kellemes időtöltés kiegészítője, egy életérzés legyen!

Van személyes kedvenced a termék kínálatból?

Az én szívemhez a steppelt bársony és a velúr párnák állnak a legközelebb, azonban nem tudnék egyetlen kombinációra szavazni. Épp ezért a webshopban is karácsonyra 4 Xmas Pack-et válogattam össze, ezek szerintem mind remekül mutatnak, és tényleg igazán simogatnivalóak! 

Milyen trend színekkel készülsz a 2021-es kollekcióban?

A tervek között első lépésként a párnák széleinek választhatósága szerepel. Ha megfigyelitek, most még a teljesen egyszínű bársonyon kívül mindegyik fekete szegéllyel kapható, azonban szeretném azt is személyre szabni. Szürke, kék, vagy egy vidám citromsárga... ezeket biztosan be szeretném vezetni!

Végezetül, mik a terveid a közeljövőben?

Erre nagyon egyszerű a válaszom: eljutni minél több otthonba! Nem csak a webshopon keresztül, hanem, ha a körülmények engedik, minél több lakberendezőhöz, akár üzletekbe, bemutatóterembe is, hogy az érdeklődők személyesen láthassák, megtapinthassák a minőségi anyagokat, és az élénk színeket.

Meríts inspirációt és próbáld ki a Nice Time Shop vagány darabjait!