3 érv a lebegő sminkasztalok mellett 

2020.12.30

Ha még nem hallottatok a polcom-polcom bútor márkáról, akkor sürgős pótolni valónk van, ugyanis nagyon izgalmas, új színt hoznak a hazai bútor piacra: lebegő bútorokat! Vagy más szóval, olyan falra szerelt polcokat, szekrényeket, amelyek rejtett rögzítésüknek köszönhetően úgy tűnnek, mintha semmi sem tartaná őket. A hatás lenyűgöző: légies és minimalista - és nem utolsó sorban praktikus. Ebben a cikkben a lebegő smink asztalokra hívom fel a figyelmet, hoztam 3 érvet ami e bútorfajta mellett szól.

1.   Bármilyen kis térben működnek

    A lebegő sminkasztal egyik fő előnye, hogy nem foglal helyet a padlón. Mivel falra szerelhető, és különböző méretekben gyártható, bármekkora hálószobában elfér. Sőt, még szék sem feltétlenül kell mellé - akár az ágyon ülve is használható. Praktikus fiókjainak köszönhetően pedig szép rendet tarthatsz, mert könnyen el tudod rejteni az ékszereidet, kiegészítőidet, amik sokszor csak itt-ott kallódnak.
2.   Egyszerűbbé teszik a takarítást

Nem fogsz többé asztallábakat kerülgetni a porszívóval, és nem gyűlnek fel porcicák a bútor mögött, hanem egy mozdulattal feltörölheted / felporszívózhatod a sminkasztal alatt a padlót. A falra szerelt kivitel egyszerűbbé teszi a takarítást és megszüntetni a nehezen takarítható szegleteket - és nem hagy nyomot még a padlószőnyegen se.

3.   Egyedi stílust nyújtanak

A lebegő bútorok még csak most kezdenek népszerűvé válni hazánkban. A külföldön már jelentős trend itthon izgalmas újdonság, ami csak keveseknek otthonában van jelen. A polcom-polcom által tervezett lebegő sminkasztallal olyan egyedivé válik hálószobád, mint egy külföldi lakberendezési magazin vagy akár a kedvenc pinterest gyűjteményeid...

Ha még sosem volt sminkasztalod...

Az is lehet, hogy még maga a sminkasztal fogalma is új neked - így hadd világítsak rá, miért érdemes gondolkodnod rajta. Először is, erre a bútorra több néven is rátalálhatsz: sminkasztal, fésülködő asztal, pipere asztal vagy öltözőasztal néven is. Sokféle elnevezés, de a lényeg ugyanaz: ez a te saját zugod lesz, könnyen a kedvenc helyed az egész lakásban.

Ha még sosem volt ilyen célú bútorod, akkor képzelj el egy helyet, ahol öltözködhetsz, felpróbálhatod az ékszereidet, sminkelhetsz... akár órákon át. Tökéletes helye lesz az énidődnek.

Lakberendezőként kifejezetten tetszik, hogy egyszerre designos és praktikus, nincs túl gondolva, de elég különleges ahhoz, hogy egyedi stílust adjon. Alig várom, hogy valamelyik hálószobába egy ilyet tervezzek...

Nézd meg a polcom-polcom lebegő sminkasztalait

Kérd egyedi ajánlatodat a polcom-polcom termékeire, használd a 2021LAKBERENDEZÉS kódot:


Még szeretnél többet megtudni, a népszerű lebegő bútorokról? 

Rendelésnél használd a 2021LAKBERENDEZÉS kódot.