Puha játszószőnyeg, vagy egy kényelmes olvasósarok?

2021.05.14

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk a gyerekek állandóan a földön ülnek. Legyen szó LEGO-zásról, babázásról vagy meseolvasásról, teljesen mindegy, hogy milyen a padló, a kicsik biztos, hogy ott érzik magukat a legjobban. De biztos az az élethelyzet is ismerős, amikor a már nagyobb kamaszunk szobájába keresünk valamilyen kiegészítőt, hogy ne csak az íróasztal és az ágy között vándoroljon tanulás közben.

Mindegy tehát, hogy milyen életkorú gyerekről van szó, praktikus, ha van olyan berendezési tárgy a lakásban, amely minden tevékenységhez segítséget nyújt, és kellően kényelmes is.

Ha igazán egyedi megoldást szeretnénk, és inkább elkerülnénk a hideg és kényelmetlen felületeket, kiváló alternatíváink lehetnek a sablonos "habtapi" helyett a NiceTime puzzle formájú párnaszettjei, melyek nem csak kiváló ülőalkalmatosságként funkcionálnak, hanem a helyiségeket is szuperül feldobják. Segítségükkel bárhol ki tudunk alakítani egy - akár több négyzetméteres - puha és meleg játszószőnyeget vagy fekvésre is alkalmas matracot, mely ráadásul az elfoglaltság befejeztével egymásra pakolva helytakarékos is.
A NiceTime kínálatában számos anyag és minta közül lehet választani! Azért, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes összeállítást, érdemes áttekinteni a főbb kategóriákat:

  • a steppelt bársony kollekció minden oldalán egyszínű, finom bársony anyagból készül
  • az alul-felül velúr anyagú párna nagyon kellemes tapintású és elegáns választás
  • a vízálló termék pedig az igazán tartós, vízhatlan szövetborításával garantáltan megbirkózik a kisgyermekes háztartás összes kihívásával

Válogasd össze a saját lakásotokba illő szettet kedved szerint a www.nicetime.hu webshopban!