OSZD MEG A TÖRTÉNETEDET VELÜNK, FELÚJÍTÁS - LAKBERENDEZÉS SZTORI  

A FELÚJÍTÁS - LAKBERENDEZÉS SZTORI egy első személyben írt, 500-800 szavas történet, amely tükrözi a FELÚJÍTÁSBAN - LAKBERENDEZÉSBEN tapasztalt felismeréseidet és azokat a kérdéseket vagy éppen megszerzett tapasztalást, amit ezen az izgalmas utazáson szereztél lakberendezőként. Bemutatod a FELÚJÍTÁS vagy LAKBERENDEZÉS egy sajátos általad megközelített pontját, amelyet átéltél vagy átélsz a saját vagy megrendelőd által. Segíts a nőknek rájönni, hogy nincsenek egyedül, hogy akár teljesen természetes, amit gondolnak, éreznek a felújítás során.

Inspirálj nőket, mond el a TE SZTORIDAT, történeted, legyen meg az " igen, ez az, pont így voltam vele én is, kitaláltam - megcsináltam - segítettem lakberendezőként" érzés másokban is. A LakberendezésSztori megjelenik az oldalunkon, a közösségi média csatornáinkon, többször is megosztjuk.

Kétféle történettel lehet hozzánk jelentkezni, egyik a FELÚJÍTÁS másik a LAKBERENDEZÉS. 

Miről szóljon a történeted:

  • Hogyan oldottad meg lakberendezőként?
  • Hogyan és honnan inspirálódtál?
  • Milyen ütemtervet készítettél?
  • Milyen elgondolás alapján?
  • Mennyiből fogom megvalósítani?
  • Használtál-e DIY ötletet?

DIY ÖTLETEKET is várunk. Segíts a nőknek felismerni, hogy nincsenek egyedül. Inspiráld őket a történeteddel!

Ha van olyan fotó, amelyet szeretnél megosztani a munkádról, kérjük, küld el azokat is.

A Felújítás - LakberendezésSztori megjelenik az oldalunkon, a közösségi média csatornáinkon.

A történet elküldésével tudomásul veszed, hogy ha közzétételre kiválasztjuk, a történetet szerkeszthetjük (bár soha nem változtatnánk a jelentésén, kizárólag az érthetőség érdekében nyúlnánk bele), és megoszthatjuk platformunkon. 

Alig várjuk, hogy hallhassuk a TE LAKBERENDEZŐ TÖRTÉNETED is!


A cikk feldolgozáshoz türelmedet kérjük, emailben visszajelzünk, ha megkaptuk, és kérünk 2 hetet a megjelentetéshez.


A Stílusos Lakberendezés olvasói nyitott, extrán kreatív, olvasókból áll. Nem ítélkezünk, nem rekesztünk ki. Olyan teret szeretnénk nektek megteremteni, ahol teljesen egyértelmű az elfogadás, ahol meghallgatnak téged, ahol támogatnak, ahol egymást segítjük.

Ez egy olyan tér, ahol szeretnénk elolvasni a TE TÖRTÉNETEDET is amelyben rengeteg munkád van.

Te leszel az , aki megosztja velünk azt a felemelő, de valljuk be kicsit sem könnyű felújítási szakaszát az életednek, amit véghezvittél a megbízód részére. Köszönjük, ha beavatsz minket életed leginspirálóbb munkájába!

Közel járunk az igazsághoz, ha azt állítjuk, hogy fáradhatatlanul, imádva a változatosságot nyúlok a lakásomhoz időről-időre. Természetesen az állagmegőrzésen kívül hajt az igényesség, a limitált anyagi keretek melletti újdonságok becsempészése az életterünkbe.

... AHOGY EGY JÓ KÁVÉHOZ, a megfelelő ízvilág elérésénél a legkiválóbb alapanyagok szükségesek --> ÚGY egy FELÚJÍTÁS során is --> ár -érték- minőség tekintetében a legjobb alapanyaggal érdemes dolgozni ...


FELÚJÍTÁS - LAKBERENDEZÉS SZTORI

Kérjük töltsd ki, és a fájl kiválasztáshoz csatold a történeted WORD doksiját.

KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTISZTELSZ MINKET A TÖRTÉNETEDDEL.

-->megjelenés további részletei

VIVRE - Nyári Akció - akár -70% és ingyenes szállítás, 2021.06.22 - REVEAL
Wavita.hu a Walmark webáruháza

...A LEGJOBB FELÚJÍTÁSOM TÖRTÉNETE!