OSZD MEG A TÖRTÉNETEDET VELÜNK, FELÚJÍTÁS - LAKBERENDEZÉS SZTORI

A FELÚJÍTÁS - LAKBERENDEZÉS SZTORI egy első személyben írt, 500-800 szavas történet, amely tükrözi a FELÚJÍTÁSBAN - LAKBERENDEZÉSBEN tapasztalt felismeréseidet és azokat a kérdéseket vagy éppen megszerzett tapasztalást, amit ezen az izgalmas utazáson szereztél. Bemutatod a FELÚJÍTÁS vagy LAKBERENDEZÉS egy sajátos általad megközelített pontját, amelyet átéltél vagy átélsz. Segíts a nőknek, anyáknak rájönni, hogy nincsenek egyedül, hogy akár teljesen természetes, amit gondolnak, éreznek a felújítás során.

Inspirálj anyukákat, mond el a TE SZTORIDAT, történeted, legyen meg az " igen, ez az, pont így voltam vele én is, kitaláltam - megcsináltam" érzés másokban is. A LakberendezésSztori megjelenik az oldalunkon, a közösségi média csatornáinkon, többször is megosztjuk.

Kétféle történettel lehet hozzánk jelentkezni, egyik a FELÚJÍTÁS másik a LAKBERENDEZÉS. 

Miről szóljon a történeted:

  • Hogyan oldottad meg?
  • Hogyan és honnan inspirálódtál?
  • Milyen ütemtervet készítettél?
  • Milyen elgondolás alapján?
  • Miből fogom megvalósítani?
  • Használtál-e DIY ötletet?

+ LAKBERENDEZÉS SZTORI ELSŐ SZEMÉLYBEN?

LakberendezésSztori első személyben írt, 500-800 szavas történet (Word formátumban) , amely tükrözi a felújításban tapasztalt felismeréseket és kérdéseket - és mindazt, ami felvetődik benned ezen az úton. Oszd meg velünk az életérzés egy sajátos formáját, amelyet most tervezel az életedben, esetleg alakítasz át vagy éppen tervezel átalakítani, például miért azt a helyiséget szeretnéd átalakítani, milyen speciális funkcióknak kellene megfelelnie, vagy miből kellene ezt kiviteleznem.

DIY ÖTLETEKET is várunk. Segíts a nőknek felismerni, hogy nincsenek egyedül. Inspiráld őket a történeteddel.

Ha van olyan fotó, amelyet hajlandó lennél megosztani a nagy közönséggel, kérjük, küld el azokat is.

A Felújítás - LakberendezésSztori megjelenik az oldalunkon, a közösségi média csatornáinkon.

A történet elküldésével tudomásul veszed, hogy ha közzétételre kiválasztjuk, a történetet szerkeszthetjük (bár soha nem változtatnánk a jelentésén, kizárólag az érthetőség érdekében nyúlnánk bele), és megoszthatjuk sok platformunkon. Azt is elfogadod, hogy az általad küldött történetet máshol nem lehet közzétenni.

Ha nem szeretnéd, hogy a nevedet kiírjuk a történetedhez, kérjük, jelezd nekünk, amikor beküldöd.

Alig várjuk, hogy hallhassuk a TE TÖRTÉNETED!

A cikk feldolgozáshoz türelmedet kérjük, emailben visszajelzünk, ha megkaptuk, és kérünk 2 hetet a megjelentetéshez.


A Stílusos Lakberendezés olvasói nyitott, extrán kreatív, olvasókból áll. Nem ítélkezünk, nem rekesztünk ki. Olyan teret szeretnénk nektek megteremteni, ahol teljesen egyértelmű az elfogadás, ahol meghallgatnak téged, ahol támogatnak.

Ez egy olyan tér, ahol szeretnénk elolvasni a TE TÖRTÉNETEDET is.

Te leszel az , aki megosztja velünk azt a felemelő, de valljuk be kicsit sem könnyű felújítási szakaszát az életednek, amit véghezvittél. Köszönjük, ha beavatsz minket életed leginspirálóbb pontjába.

Közel járunk az igazsághoz, ha azt állítjuk, hogy fáradhatatlanul, imádva a változatosságot nyúlok a lakásomhoz időről-időre. Természetesen az állagmegőrzésen kívül hajt az igényesség, a limitált anyagi keretek melletti újdonságok becsempészése az életterünkbe.

... AHOGY EGY JÓ KÁVÉHOZ, a megfelelő ízvilág elérésénél a legkiválóbb alapanyagok szükségesek --> ÚGY egy FELÚJÍTÁS során is --> ár -érték- minőség tekintetében a legjobb alapanyaggal érdemes dolgozni ...

Lakberendezéshez ötlettár


FELÚJÍTÁS - LAKBERENDEZÉS SZTORI

Kérjük töltsd ki, és a fájl kiválasztáshoz csatold a történeted WORD doksiját.

KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTISZTELSZ MINKET A TÖRTÉNETEDDEL.

VIVRE - Nyári Akció - akár -70% és ingyenes szállítás, 2021.06.22 - REVEAL
Wavita.hu a Walmark webáruháza

...A LEGJOBB FELÚJÍTÁSOM TÖRTÉNETE!