A középpontban, mindenképpen Te vagy!

Nap, mint nap azért dolgozunk lakberendezői csapatunkkal hogy az életed könnyebbé tegyük, hogy olyan szolgáltatást hozzunk létre, amelyek tökéletesen illeszkednek kreatív stílusodhoz, életviteledhez,  enteriőr és a lakberendezésen keresztül, szem előtt tartva és személyre szabva az otthonodban. 

Őszintén hisszük,

hogy az otthon életünk szíve, így a kreatív emberek személyes terei egyediek, látványosak és szellemesek. Jellemző rájuk az ajándékba kapott, megvásárolt vagy a tulajdonos által készített műalkotások kavalkádja. Hiszen ezáltal lesz a Tiéd, a személyes tered!

Miben tudunk segíteni?

Ha most találkozol velem először, akkor bizonyosan bizalmatlan vagy...

Szia, Cserháti Dóra vagyok a Stílusos Lakberendezés alapítója és a Home Team tagja.

2020-ban végeztem lakberendezőként. Előtte közel 15 évig multinacionális környezetben HoReCa vonalon, folyamatosan különböző vendéglátóhelyen tölthettem az időm legnagyobb részét. Ahol a személyes ügyfélélmény meghatározó volt számomra. Később 2,5 évig világítástechnika területen találkozhattam napi szinten értékesítésen keresztül ügyfelekkel -alaprajzzal - lámpa kiállással - Led szalaggal - elképzelésekkel - megvalósítással - örömmel.

Introvertáltként -legbelül nem bántam, hogy 2020 tavaszán az élet egy másik élethelyzetre terelt, SŐT...

  • bővebben rólam, gondolataimról itt.

Az a célom, Stílusos Lakberendezés létrehozásával, hogy a lehető leghasznosabb ötletekkel, tippekkel tudjalak segíteni lakberendezés témakörben.

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

VIVRE - Nyári Akció - akár -70% és ingyenes szállítás, 2021.06.22 - REVEAL

Lakberendezésről szeretnél beszélgetni? Hasonló érdeklődési körben gondolkozó emberekkel? Inspirációra vágysz?